O Nama

ETNA RESTORAN Etna restoran je zamisljen tako da bude podjednako komforan, kako poslovnim, porodicnim, tako I mladim ljudima, sa idejom da se osecate kao kod kuce. Enterijer je za nas uvek bio vazan, ali , pre svega, odnos cene I kvaliteta. Danas , imidz Etne nalazi se na zavidnom nivou, u prilog tome govori cinjenica, da , gotovo ne postoji gradjanin Beograda, a da nije cuo za Etna restoran. To je samo pokazatelj da je vredelo boriti se, I nakon punih 20 godina osluskivanja iskljucivo Vasih potreba, slobdno mozemo da kazemo da smo ponosni na ono za sta smo se borili , a za sta cemo se boriti I dalje. Restoran nudi bogatu, internacionalnu kuhinju. Ono zbog cega se Etna izdvaja od drugih, jeste tradicionalna pec, koja se lozi Bukovim drvetom, tako da PIZZE, kao imnoga druga jela imaju poseban kvalitet. Takodje, u ponudi imamo odlican izbor kako domacih, tako I stranih vina. Za one koji brinu o svom zdravlju izdvajamo sirok spektar napitaka od uvek svezeg voca. Terasa naseg restorana nalazi se u predivnoj zelenoj oazi koja tokom letnjeg perioda ima posebnu draz. Kapacitet Etne je 130 gostiju, dok u letnjem periodu mozemo da ugostimo 250 gostiju. Takodje, internet za nase posetioce je stabilan I brz 40/20 Mbs. Kako bismo upotpunili sve potrebe nasih gostiju, u toku je priprema ekskluzivnog servisa dostave na Vasu adresu. Planovi su veliki, uz obecanje da cemo se truditi, kao I do sada, da ispunimo sva Vasa ocekivanja.

Ukusno Kvalitetno

Vasa Etna *Dobitnik je nagrade za dostignuce u ugostiteljstvu na Novosadskom sajmu 2011. godine Hteli bi da izdvojimo jedan interesantan komentar našeg gosta iz inostranstva koji je na poznatom site-u “trip adviser” napisao: “Ovo mesto je u sred betonske dzungle, iz komunističke ere, nazvana Novi Beograd, ali je skroz drugačije. Atmosfera je vrlo dobra, nije velika gužva. Cistoća I urednost ovog mesta je neverovatna u poredjenju sa drugim mestima u Beogradu. Osoblje se trudi da ugodi tebi. Hrana je odlična za lokalni bistro. Pravo mesto da uživaš u hrani I sebi, takođe čaša vina posle posla sa prijateljima ili posle dugog šopinga.” Zahvaljujemo se gospodinu Splash Edmonton na divnoj recenziji. Vaš Restoran Etna

ETNA Korisni linkovi, Pošalji CV, Pogledaj Street View

Na ovim linkovima možete naći sve podatke o našoj firmi, link sa brojevima bankovnih računa. Ukoliko želite da aplicirate za posao u Etna restoranu, možete poslati CV. Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na naše brojeve telefona!

Korisni Linkovi

UpoznajTe Naš Tim

Cheef Marko Mrčić

Da bi naša jela uvek bila tako ukusna i specijalno pripremljena samo za Vas, naši kuvari, pored sjajnog kulinarskog umeća, svakoj porciji dodaju trunku ljubavi bez koje nijedan Vaš zalogaj ne bi bio potpun!

Manager Boban Stojanović

Naši menadzeri su tu da bi se pobrinuli za prijatnu atmosferu i kvalitetnu uslugu u svakom trenutku.

Administracija

U cilju olakšavanja komunikacije izmedju vas I vašeg omiljenog restorana, tu su naši administratori za svaku rezervaciju, primedbu i pohvalu.